Anne Rozenberg

Anne Rozenberg, geboren 1962 te Noordwolde (Friesland). Van kleins af aan is Anne al dol op tekenen en schilderen, van een kunstopleiding is het helaas nooit gekomen. Hij volgde een technische opleiding aan de MTS en had een geslaagde loopbaan als leidinggevende in de productie-industrie. Na diverse reorganisaties bij verschillende bedrijven richtte hij zich op zijn creatieve kant.

Olieverf, acryl en airbrush, van alle markten thuis

Regelmatig wordt Anne door zijn omgeving geïnspireerd en bij zijn schilderkunst uit zich dit in de diversiteit van onderwerpen en materialen. Lang geleden schilderde hij vooral met olieverf en maakte in 2005 de overgang naar acryl. Hij leerde zichzelf de technieken van het houten en marmeren.

In 2011 begon Anne met airbrush en hij heeft zich door zelfstudie ontwikkeld tot een ervaren airbrush-artiest. Vanwege de vragen naar zijn techniek geeft hij sinds 2014 airbrush-cursussen.

Daarnaast heeft hij verschillende werken in opdracht gemaakt, bijv. een motor, gitaar, een portret of een schilderij van een huisdier. Ook andere opdrachten zijn mogelijk, kijk voor ideeën op de pagina opdrachten.

Werk Anne