Ervaringen airbrushcursus

header2

Ervaringen

Heeft u een airbrushcursus gevolgd bij Decoroza en bent u hier enthousiast over? Of wilt u zomaar een berichtje achterlaten?

U wordt van harte uitgenodigd uw ervaring te plaatsen.Geef een reactie

10 reacties

 1. Chris Engelman

  Flipperkasten. Sinds een paar jaar restaureer ik flipperkasten. Met name het technische gedeelte. Maar ik wilde ook graag speelvelden en afbeeldingen op de kast kunnen restaureren. Sinds de middelbare school had ik niets kunstzinnigs of creatiefs meer gedaan. Altijd druk met werk, gezin en verbouwen.
  De stap genomen en gegoogled naar een cursus Airbrush. Ik kwam op een site terecht….Decoroza….nog nooit van gehoord. Maar het trok wel de aandacht. Alle verhalen van cursisten gelezen, en alle werken bewonderd.
  Begonnen met een proefles en dat was een schot in de roos. Ondertussen heb ik 3x 8 lessen gevolgd.
  Anne Rozenberg heeft geduld met je, en brengt rust. Haast is er niet, en dat is heerlijk. Duidelijke uitleg, en als het je niet lukt doet hij het je voor. En nog eens als t moet…en nog eens..( ik spreek nu uit ervaring….)
  De lessen vliegen voorbij. Halverwege is er altijd tijd voor koffie…met heerlijke zelfgemaakte koekjes of cake, verzorgd door Anneke Rozenberg. De rechterhand van Anne.
  Ik heb genoten en veel geleerd. Uitgeleerd ben je eigenlijk nooit, en daarom kom ik ook absoluut weer eens terug voor vervolglessen.
  Anne en Anneke: Bedankt!

  En voor een ieder die er over nadenkt en twijfelt: Neem een proefles. Je kunt meer dan je zelf denkt!

 2. Eveline Knaap

  Helemaal blij, de vlinder is af. Nu op naar de volgende uitdaging. Met de steun van Anne en de mannen op de dinsdagavond en de lekkere baksels van Anneke bij de koffie pauze gaan we weer ons best doen. Helemaal top

 3. Jolanda Verhoef

  Ik heb een airbrush cursus cadeau gekregen van mijn man en ben met heel veel plezier 8x geweest bij Anne. Ik wil me gaan toeleggen op het airbrushen op taarten dus hebben we dat ook geoefend. Ik ben met heel veel plezier geweest, en zodra ik mijn eerste ‘eigen’ exemplaar klaar heb zal ik een foto mailen. Ik heb het super naar mijn zin gehad en vind het erg jammer dat de cursus alweer voorbij is. Een echte aanrader!!!
  Groeten Jolanda

 4. Anneke

  Vorig jaar januari 2015 begonnen met de cursus. Met z’n tweeën. De ene geheel blanko zonder schilder en teken ervaring. De ander met enige ervaring.
  Als je nu ziet wat wij, en ook andere cursisten, presteren. GEWELDIG. Chapeau voor Anne voor het geduld en de uitleg. Ook voor zijn vrouw, Anneke, voor elke keer iets lekkers bij de koffie.
  Groetjes Wim en Anneke

 5. Jens Art

  Anne het is bijzonder wat een mens kan leren,ook al heb je geen teken of schilder ervaring!.
  Ik heb als leerzaam en gezellig gevonden!.
  Ga nu thuis verder met de opgedane ervaring.
  Bedankt jullie.
  Gr Jense

 6. Diny van den Bout

  Bijna 40 jaar geen potlood of kwast aangeraakt. Te bang voor kritiek, te bang voor gek te staan, te bang niet goed genoeg te kunnen tekenen of schilderen. En dat terwijl ik vanaf mijn kleutertijd niets liever deed dan tekenen en schilderen.

  Anne was voor mij het levende voorbeeld om over mijn ingebeelde angsten heen te stappen en me weer uit te leven. Hij weet me te stimuleren, opnieuw te leren kijken, vertrouwen te krijgen dat fouten altijd hersteld kunnen worden. Ik ga iedere week weer met heel veel plezier naar zijn lessen. Die altijd zoveel meer opleveren dan tips en trucs. Zijn vakmanschap staat buiten kijf, maar veel belangrijker voor mij is het vertrouwen dat hij je geeft. Daardoor ben ik in staat mezelf te overtreffen.

  Het portret dat ik onder leiding en met veel hulp van Anne heb geairbrusht had ik nooit kunnen maken zonder het begrip, de ruimte en de aandacht die hij steeds gaf. Ik kan iedereen zijn lessen van harte aanbevelen.

  Anne, enorm bedankt.

 7. Hilde Vlot

  Afgelopen winter begonnen met de cursus, al erg veel geleerd en gemaakt. Anne geeft een duidelijke uitleg en gezellige sfeer.
  Een aanrader dus!

 8. Louw Kapitein

  De cursus is echt een aanrader. Anne laat je airbrushwerk maken waarvan je nooit had gedacht dat je het kon. Op een rustige en deskundige manier worden tips en tricks overgebracht. Airbrush is niet direct makkelijk, maar er wordt snel resultaat geboekt op ieder niveau. Ik ben nu bezig met de vervolgcursus en overweeg mijn eigen materiaal aan te schaffen. Ik wens alle cursisten, Anne en zijn vrouw veel succes!

 9. Andries van den Berg

  Als je een airbrush cursus wilt waarin je leert omgaan met de airbrush en je wilt ook nog leren schilderen, hoe begin je een schilderij ,waar moet je op letten met kleuren mengen en nog veel meer , ben je bij Anne in goede handen. Ik heb nog nooit zo’n goeie coach gehad met wat voor cursus dan ook, hij begeleidt je tijdens de cursus op een rustige wijze , maak je fouten dan lost hij die samen met je op zodat je leert van wat er mis gaat. Niet alleen beginners hebben wat aan deze cursus , ook gevorderden hebben een goed klankbord aan hem. Je kunt alles bij hem leren op airbrush gebied zoals daar zijn : true flames ,special paint voor auto’s , maar ook als je landschappen ,portretten, stillevens e.d. wilt maken ben je hier aan het goede adres.

  Andries van den Berg

 10. Lisette Rozenberg

  Erg trots op mijn vader, veel geleerd van mijn cursus bij hem. Vereerd dat ik zijn proef cursist kon zijn.
  Vond het erg leuk om te leren hoe om te gaan met een airbrush pistool en mijn eerste kunstwerk te maken.